H O M E
guesthouse
rates
about us
our guests
maps
our links
contact us

Guesthouse JJ
Jln Suryo no 18
Medan 20157
Indonesia


Tel: 061-4578411
+62 for Indonesia

Guesthouse  Jimmy  Janssen  Medan

Emails we received from our guests:

Thursday, May 13, 2004 13:03
Hello dear familie janssen,
We would like to thank you again for saving us at the airport. Hope everything is allright and that you have a good helth. 
Thanks again and of corse also for the nice and pleasant stay at youre  guesthouse.
Greetings to the familie,
hadewijch and Chiel (Holland Amsterdam)


Sent: Saturday, January 19, 2008 1:16 PM
Subject: Fantastisch
Lieve Mevrouw Jansen,  Wij zijn weer een tijdje in het koude nederland,maar in de periode dat wij bij U waren(september 2007)hebben wij het fantastisch gehad.  Wij hebben heerlijk gegeten, Uw gastvrijheid, iedereen is vriendelijk, wij voelden ons echt thuis. Nogmaals hartelijk dank en doe iedereen maar de groeten.  zie bijgevoegde foto's onderaan deze pagina
groetjes,  Peter en Sylvia BorlijnEen greep uit de emails die we hebben ontvangen van onze gasten.Guest from the Netherlands, Hadewijch at our dining table.

Hadewych uit Nederland aan tafel.


Sunday, February 16, 2003 10:31 AM
Vorig jaar 2002 is de familie Mathon bij jullie geweest en hebben het zeer naar hun zin gehad. Wij hebben ook het voornemen om bij jullie te komen logeren.
Jan en Diena


Thursday, February 20, 2003 12:31
This email is to let you know that we are safe back home. 12 days was a ittle bit too short, so next time we stay longer.
Say to your mother that we had a very good time, and yahnks for all the presents,
greetings, Peter

November 2007 we had the family Molewijk who enjoyed their stay with us and sent us pictures:


From Left to Right:
Monique - Suzanne - Mother Riet - guide -
Juliette Ben and Ursula.    
Ben together with Stanley:

Riet with Ms Agnes:


Van de site van Koen en Matthijs geplukt:
Aankomst in Medan     7/2/2004
De gehele vlucht was zeer goed verlopen. Geen gezeur met boards, of extra belastingen of vertragingen . Ons visum bleek in orde en het was lekker (!) warm bij aankomst
Matthijs' vader was al eerder in Medan geweest en had ons de guesthouse van Ibu (mevrouw) Jansen aangeraden, een Indonesische mevrouw die Nederlands spreekt.
Uit de terminal gestapt werden we besprongen door tig taxichauffeurs die natuurlijk een goede inkomst in ons zagen. 2 Indonesiers, Yos en Yan, hoorden ons overleggen in het Nederlands en spraken ons aan met hun gebrekkige kennis van het Nederlands.
Ze vertelden ons dat we wel konden lopen naar Ibu Jansen en ze boden aan ons te helpen. Voor de verbouwereerde gezichten van de taxichauffeurs langs liepen we een kilometer naar Ibu Jansen, alwaar we onse eerste Te Manis (thee met suiker) nuttigden met onze nieuwe Indonesische vrienden en we welkom werden geheten door Ibu Jansen.

 


Wednesday, November 27, 2002 14:15
Subject: Bedankt!
Een beetje laat, maar we willen jullie nogmaals hartelijk danken voor de goede zorgen tijdens ons verblijf bij jullie in Medan!
Vooral mijn zuster heeft genoten van het hernieuwde weerzien van Indonesia en de sfeer in jullie guesthouse.


Dear Stanley,
Your site for JJ's is also great! We will definitely visit again the next time we are in Medan! All the best, Katy, Lucy, Cindy and Caroline
Sumatran Orangutan Society 2005
www.orangutans-sos.org


2005 :

Visit of the Dutch Travelgroup www.Amtravel.nl


Wednesday, April 02, 2003 12:10
Ik wil jullie heel heel hartelijk bedanken voor het adres en info mandala en ook de hele fijne tijd die we gehad hebben bij de fam,J.Jansen in het guesthous in Medan.
In een woord fantasties,en ...aaan iedereen ook aan te bevelen.
De gastvrijheid en de vriendelijkheid was enorm en daar kan Jan de Hollander echt nog wat van leren, We hopen dan ook van harte om zo snel mogelijk weer bij Ibu Jansen weer gebruik te mogen maken van haar gastvrijheid.
Echt jammer vinden wij dat haar prijzen gewoon belachelijk laag zijn,en bij vertrek hebben we haar en haar huishoudhulp dan ook gewoon extra ,,bedacht,, daar ze dat ook echt gebruiken kunnen ook,en we het gevoel hebben dat het gewoon ook echt niet kan gezien de te lage prijzen.
Nogmaals bedankt en ..graag tot ziens .
Sampai bertekemu lagi ..Ronny en Eric


j.van Veelen"    Subject: bedankje
Date: Sat, 21 Jan 2006 13:45:04 +0100

Geachte mevrouw Jansen, familie en medewerkers.
Bedankt voor de fijne dagen, welke ik in uw house
mocht doorbrengen. Wij hebben een prettige terugreis
gehad en ik was totaal niet vermoeid of ondervond geen jetlog.
Het is mij een raadsel dat mijn kleine camera onder een kussen is achter gebleven. Dankje wel dat u deze camera bij Pater Wiro hebt gebracht.
Ik hoop van ganser harte dat ik nog eens van uw gastvrijheid gebruik mag maken.
Het was de fijnste vakantie, welke ik ooit heb gemaakt, mede dank zij de voortreffelijke zorgen van mijn reisleider Stanley.
Ik hoop dat hij een vriend van mij zal blijven en hij een vakantie in Holland zal kunnen maken. Nogmaals mijn dank en ik wens u allen een goede gezondheid en een prettig tot ziens toe.
Groetend Jan van Veelen.
 

Saturday, February 01, 2003 00:08
Even een kort mailtje van my [ Ron}
Zoals U weet hebben wij gereserveerd in Medan in het Guesthouse by Stanley in maart.....
Ik moet U echt nog bedanken voor de hulp die U mij gegeven hebt met die ,,reservasi,, terima kasih banyak ya .[en doorsturen en flightinfo mandela air]
Wat ik U nog niet verteld heb is ,dat mijn zwager op mijn verzoek reeds gebruik heeft gemaakt vorige week van het guesthous van Stanly en dat het hem uitstekend bevallen is .
De naam van mijn zwager is Don Berendsen uit Oo......../Belanda.
Na ons bezoek { Ron/Eric } zal ik het guesthouse in mijn kennisen/werkkring dan ook warm aanbevelen.
 


Wednesday, November 27, 2002 02:22
We hebben een voorspoedige reis gehad, alles gedaan wat we wilden en zonder een wanklank weer thuisgekomen.  Op Polonia Airport zonder enige controle doorgewuifd. Alle transport in en
buiten Medan werd gedaan door Sihar Pardede. Werkelijk aan te bevelen.
Agnes en Stanley waren uiterst vriendelijk en het eten was een lot uit de loterij. Airco was er niet op onze kamers, wel een fannetje.


Wednesday, June 04, 2003 14:18
Hallo, ik wilde jullie nog even bedanken voor het helpen bij het vinden van een guesthouse in Medan. Alles is perfect verlopen, ook met de autohuur. We hebben een geweldige tijd gehad.
Met vriendelijke groet, Jan Vermeer


Sunday, February 16, 2003 10:31 AM
Geachte familie Janssen,
Vorig jaar 2002 is de familie Mathon bij jullie geweest en hebben het zeer naar hun zin gehad. Wij hebben ook het voornemen om bij jullie te komen logeren.


Thursday, July 31, 2003 13:08
Heb al veel gezien op Uw site en ben er tevreden over, wil namelijk in Januari 2004 naar uw mooie land en Sumut verder bezoeken . Ik heb een kennis die in een plaatsje woont ergens achter Sidikalang en een plaatsje genaamd Soban is dat met Uw vervoer te doen ?? Dan zou ik graag van uw vervoer gebruik maken en die kennis ophalen .


Ook leuk te melden is dat vele gasten weer terugkeren, een tweede maal bij ons komen voor de overnachting en de gezelligheid.


 

Family Pels and Feldman from the Netherlands
 Monday, October 28, 2002 10:55
Ik ben erg nieusgierig geworden naar het verblijf in Uw hotel,dit komt omdat Uw webpage keurig verzorgd is op een ,,gewone,, manier . Dit spreekt mij erg aan.
I real like to visite the hotel,saya senang sekali.
saya permisi dulu.tot ziens.
Permisi.Ron

 September 2007:
Our guests the family Borlijn:
 
And Mr Borlijn with me:Thursday, February 20, 2003 12:31
This email is to let you know that we are safe back home. 12 days was a ittle bit too short, so next time we stay longer.
Say to your mother that we had a very good time, and yahnks for all the presents,
greetings,Peter
H O M E our guesthouse rates about us what our guests say maps our links contact us